cafea boabe kafune espresso

CAFEA BOABE KAFUNE PENTRU ESPRESSO

Blendurile pentru cafea espresso KAFUNE au, fiecare, personalitatea și distincția sa.
Create de celebri liquoreri (experți în evaluarea și combinarea cafelei) din Italia, cele șase blenduri pentru espresso (cinci de cafea boabe și unul disponibil exclusiv în versiunea monodoze) propun, fiecare, senzații și satisfacții diferite, menite să trezească, activeze, încânte sau relaxeze simțurile – după caz.

cafea boabe kafune aromao

Cafea boabe KAFUNE Aromao

Cafeaua boabe KAFUNE AROMAO este un blend de espresso din sortimente Arabica și Robusta.
Prăjirea medie îi asigură o amprentă intensă, completată de o aromă desăvârșită. Gustul său este bogat, cu un corp bine definit și un retrogust ca o amintire recentă, puternică, vie.

Vezi aici

Cafea boabe KAFUNE Intenso

Cafeaua boabe KAFUNE INTENSO este creația artizanilor italieni care au combinat măiestrit boabele de Arabica și Robusta pentru a obține o cafea plină de personalitate, cu gust puternic și sofisticat. KAFUNE Intenso are o culoare brună și propune o cafea cu spumă densă și catifelată.

Vezi aici

cafea boabe kafune intenso
cafea boabe kafune arabica

Cafea boabe KAFUNE ARABICA

Cafeaua boabe KAFUNE ARABICA este o călătorie în căutarea originilor cafelei. Manufacturat din boabe Arabica 100%, blendul reprezintă maximum a ceea ce se poate obține, ca aromă și dulceață, dintr-o cafea espresso.
E ca prima impresie la vederea frumuseții: seduce și uimește.

Vezi aici

EXCLUSIV HORECA: Cafea boabe KAFUNE RISERVA

Cafeaua boabe KAFUNE RISERVA este un blend impetuos, cu o corpolență accentuată, dar cu arome florale delicate și spumă catifelată și compactă. Este cafeaua preferată a experților italieni care au creat-o.
KAFUNE Riserva produce un espresso de top, excepțional și sofisticat, realizat pentru cei mai pretențioși iubitori de cafea.

Vezi aici

EXCLUSIV HORECA: Cafea boabe KAFUNE FORTE

Cafeaua boabe KAFUNE FORTE este un blend exploziv de energie și intensitate, o cafea menită să „încarce rapid bateriile” celui care o bea.
Dacă te așteaptă o zi plină – sau, poate, o noapte albă – o ceașcă de KAFUNE Forte promite să te umple de chef de acțiune, cu concentrația sa puternică de cafeină și gustul pregnant de cafea tare.

Vezi aici

O CAFEA BUNĂ LA BIROU

Dacă ești dintre cei care nu se pot „activa” fără o cafea.

Dacă ești omul căruia o cană de cafea bună îi dă idei și chef.

Dacă respecți „pauza de cafea” în zilele lungi la birou.

Sau dacă, pur și simplu, iubești să ai la îndemână o cafea excelentă.

Ce vei descoperi aici e pentru tine. Și pentru colegii tăi – și firma ta, și partenerii tăi de afaceri… și pentru toți cei care își stimulează sau răsplătesc efortul profesional cu o cafea într-o zi activă.

La birou

KAFUNE ACASĂ LA TINE

magazin.lafantana.ro este locul în care găsești întreaga gamă de monodoze KAFUNE pentru espressorul La Fântâna, de care să te bucuri acasă sau la birou. În plus, tot de aici poți cumpăra și sortimentele de cafea KAFUNE boabe, dar și produse complementare pentru cafea, ceaiuri și apa minerală naturală La Fântâna.

Pentru acasa