Despre KAFUNE

Noua cafea KAFUNE este o familie de blenduri superioare de cafea desăvârșite de experți italieni. Fiecare blend îți va propune o altă stare de spirit, îți va oferi alte senzații, alte satisfacții, însă toate au ceva în comun: sunt create cu pasiune. Sunt blenduri de cafea KAFUNE.

cafea kafune boabe fun coffee

Cafele cu caracter intens și articulat, blendurile KAFUNE reprezintă, fiecare, o declarație de independență. Tumultuoase și directe, ori delicate și aromate, cafelele KAFUNE își păstrează personalitatea puternică într-un mod autentic. Sunt cuceritoare și tonice, întotdeauna proaspete și interesante. Familia de blenduri de cafea KAFUNE este inspirată din ritmul reconfortant al vieții trăite cu poftă sub soarele Americii de Sud, unde fiecare zi e o mângâiere blândă-aspră. Numele KAFUNE este, de altfel, inspirat de cuvântul „cafunè”, de origine amazoniană, care în Brazilia desemnează gestul tandru de mângâiere și trecere cu mâna prin părul cuiva drag.

 

DESPRE LA FÂNTÂNA

KAFUNE este disponibil prin compania La Fântâna, lider pe piața de servicii B2B de hidratare cu apă și cafea din România și Serbia.
Pentru mai multe informații despre compania La Fântâna, vizitați www.lafantana.ro
la fantana apa