CAFEA Filtru KAFUNE

KAFUNE FILTRO, disponibilă în variantele boabe și măcinată, este o cafea fără compromisuri, cu gust puternic, bine prăjită și cofeină din plin. Este recomandată pentru prepararea unei cafele puternice la filtru. KAFUNE Filtro are o culoare brun închis, cu spumă groasă și consistentă, iar aroma sa plăcută amintește de pâinea prăjită. Gustul este echilibrat și ușor dulce și oferă senzații pronunțate de caramel și ciocolată topită. O cafea realmente corpolentă, retrogustul KAFUNE Filtro este persistent și ușor picant, cu note de ciocolată.

O cană de KAFUNE Filtro merită să fie prima ta cafea – cea care te energizează și-ți dă chef să începi o nouă zi!

Cafea boabe KAFUNE Filtro

KAFUNE FILTRO, disponibilă în variantele boabe și măcinată, este o cafea fără compromisuri, cu gust puternic, bine prăjită și cofeină din plin.
Este recomandată pentru prepararea unei cafele puternice la filtru. KAFUNE Filtro are o culoare brun închis, cu spumă groasă și consistentă, iar aroma sa plăcută amintește de pâinea prăjită. Gustul este echilibrat și ușor dulce și oferă senzații pronunțate de caramel și ciocolată topită. O cafea realmente corpolentă, retrogustul KAFUNE Filtro este persistent și ușor picant, cu note de ciocolată.

Cere ofertă

Cafea măcinată KAFUNE Filtro

Am măcinat KAFUNE Filtro pentru că… ei bine, pentru că e o cafea creată special pentru a fi preparată la filtru. Dacă îți faci un abonament KAFUNE Filtro la birou, însă nu vrei să renunți la filtrul de cafea vechi pe care-l foloseai deja, KAFUNE Filtro măcinată este pentru tine. Ambalat în atmosferă protectoare, te vei putea bucura de calitatea și prospețimea KAFUNE Filtro și fără să ai la îndemână un aparat care să râșnească boabele pe loc. Bineînțeles, o poți cumpăra și pentru acasă!

 

O CAFEA BUNĂ LA BIROU

Dacă ești dintre cei care nu se pot „activa” fără o cafea.

Dacă ești omul căruia o cană de cafea bună îi dă idei și chef.

Dacă respecți „pauza de cafea” în zilele lungi la birou.

Sau dacă, pur și simplu, iubești să ai la îndemână o cafea excelentă.

Ce vei descoperi aici e pentru tine. Și pentru colegii tăi – și firma ta, și partenerii tăi de afaceri… și pentru toți cei care își stimulează sau răsplătesc efortul profesional cu o cafea într-o zi activă.

La birou

KAFUNE ACASĂ LA TINE

magazin.kafune.ro este locul în care găsești întreaga gamă de monodoze KAFUNE pentru espressorul La Fântâna, de care să te bucuri acasă sau la birou. În plus, tot de aici poți cumpăra și sortimentele de cafea KAFUNE boabe, dar și produse complementare pentru cafea, ceaiuri și apa minerală naturală La Fântâna.

Pentru acasa