Cafea KAFUNE MONODOZE pentru espressor

Mai mari, mai bune, mai… KAFUNE!
Cu 9g de cafea (față de 7g, cât conțin cele mai multe capsule de cafea de pe piață), monodozele KAFUNE îți oferă, cu espressorul KAFUNE, un espresso întotdeauna autentic și proaspăt.
Vezi care e preferata ta – sau încearcă-le pe toate!

Cafea monodoze KAFUNE Aromao

KAFUNE AROMAO este un blend de espresso din sortimente Arabica și Robusta. Prăjirea medie îi asigură o amprentă intensă, completată de o aromă desăvârșită. Gustul său este bogat, cu un corp bine definit și un retrogust precum o amintire recentă, puternică, vie. Culoarea este brun deschis, cu nuanțe roșiatice, iar spuma este delicată și consistentă. Prezintă arome intense cu nuanțe de vanilie și bergamotă. Gustul deplin și intens, cu o ușoară aciditate, amintește de alunele coapte. Retrogustul este dulce, cu note delicate de lămâiță.

KAFUNE AROMAO este cafeaua ideală pentru acompaniat munca și stimulat productivitatea. Cu gust excelent, preparată de espressorul La Fântâna, KAFUNE AROMAO este asistentul perfect de pe biroul tău.

Cafea monodoze KAFUNE Intenso

KAFUNE INTENSO este creația artizanilor italieni care au combinat măiestrit boabele de Arabica și Robusta pentru a obține o cafea plină de personalitate, cu gust puternic și sofisticat. KAFUNE INTENSO are o culoare brună și propune o cafea cu spumă densă și catifelată. Aroma sa îi dă numele: este intensă și amintește de pâinea proaspăt prăjită. Gustul este puternic și armonios; papilele sunt alintate de irizări suave de ciocolată neagră și coacăze. Retrogustul este dens, cu o senzație de ciocolată fină.

KAFUNE INTENSO este prietenul pauzelor tale. Un espresso italian 100%, INTENSO merită savurat mai ales în momentele dintr-o zi plină în care vrei să te gândești doar la tine.

Cafea monodoze KAFUNE ARABICA

KAFUNE ARABICA este o călătorie în căutarea originilor cafelei. Manufacturat din boabe Arabica 100%, blendul reprezintă maximum a ceea ce se poate obține, ca aromă și dulceață, dintr-o cafea espresso. Este întotodeauna ca prima impresie la vederea frumuseții: seduce și uimește. KAFUNE ARABICA este un blend cu prăjire medie și conținut mai slab de cafeină, perfectă pentru a fi savurată în momente din a doua parte a zilei. Cu corpolență delicată și aromă puternică, un espresso de KAFUNE ARABICA domină senzorial cu un gust suav, cu nuanțe sensibile de cireașă de cafea. Retrogustul este armonios și dominat de nuanța de caisă coaptă.

KAFUNE ARABICA este un semn distinct și excelent al respectului față de tine, colegii, partenerii și oaspeții tăi. Un espresso pur-sânge de înaltă ținută, KAFUNE ARABICA răsfață și satisface cu delicatețea sa catifelată, marcată de subtilități senzoriale.

Cafea monodoze KAFUNE DECAF

KAFUNE DECAF propune un gust puternic și autentic de espresso, lipsit însă de efectele asociate cafeinei. Blend special 100% Arabica, KAFUNE DECAF este companionul ideal al unei după-amieze – sau seri – în care-ți dorești o cafea bună, indiferent dacă o servești în compania unui coleg sau sau a proiectelor tale.

KAFUNE DECAF este disponibilă exclusiv în varianta monodoze.

ESPRESSORUL KAFUNE

KAFUNE este disponibilă în varianta monodoze alături de espressorul KAFUNE, realizat de către Faber, producător exclusiv de echipamente cu monodoze, care a păstrat ceea ce este esențial pentru prepararea unui espresso excelent.

Espressorul integrează aceeasi tehnologie de bază care este disponibilă echipamentelor de bar.
Este un echipament puternic, care produce presiune de 16 bar, mai mult decât alte aparate din aceeași categorie, dar cu un consum redus, de doar 500W.

 

O CAFEA BUNĂ LA BIROU

Dacă ești dintre cei care nu se pot „activa” fără o cafea.

Dacă ești omul căruia o cană de cafea bună îi dă idei și chef.

Dacă respecți „pauza de cafea” în zilele lungi la birou.

Sau dacă, pur și simplu, iubești să ai la îndemână o cafea excelentă.

Ce vei descoperi aici e pentru tine. Și pentru colegii tăi – și firma ta, și partenerii tăi de afaceri… și pentru toți cei care își stimulează sau răsplătesc efortul profesional cu o cafea într-o zi activă.

La birou

KAFUNE ACASĂ LA TINE

magazin.lafantana.ro este locul în care găsești întreaga gamă de monodoze KAFUNE pentru espressorul KAFUNE, de care să te bucuri acasă sau la birou. În plus, tot de aici poți cumpăra și sortimentele de cafea KAFUNE boabe, dar și produse complementare pentru cafea, ceaiuri și apa minerală naturală La Fântâna.

Pentru acasa