În oraș

Familia de cafele KAFUNE este diversă și acoperă toată paleta de gusturi ale iubitorilor de cafea.
Serviciile KAFUNE pentru HORECA cuprind toate aceste gusturi, plus tot ceea ce-ți trebuie să-ți surprinzi plăcut clienții cu cafele de excepție.

Fă cunoștință cu ce-ți poate oferi KAFUNE!

KAFUNE ÎN ORAȘ

Îți poți desfăta clienții cu cafele excepționale și personaliza localul – ori afacerea – cu KAFUNE.
Parteneriatul cu KAFUNE înseamnă cafele exclusive și exclusiviste, înseamnă excelență, predictibilitate și seriozitate, înseamnă paleta completă de servicii pe care le aștepți de la un furnizor de încredere.

Descoperă produsele și serviciile noastre și hai să construim un parteneriat solid și… aromat !

RISERVA

KAFUNE RISERVA este un blend impetuos, cu o corpolență accentuată, dar cu arome florale delicate și spumă catifelată și compactă. Este cafeaua preferată a experților italieni care au creat-o.

Vezi aici

FORTE

KAFUNE FORTE este un blend exploziv de energie și intensitate, o cafea menită să „încarce rapid bateriile” celui care o bea. Blendul predominant este Robusta, care îi conferă o corpolență fermă, puternică.

Vezi aici

cafea boabe kafune espresso

AROMAO

KAFUNE AROMAO este un blend de espresso din sortimente Arabica și Robusta, cu prăjire medie și o amprentă intensă, completată de o aromă desăvârșită.

INTENSO

KAFUNE INTENSO este o combinație de boabe de Arabica și Robusta din care se obține o cafea plină de personalitate, cu gust puternic și sofisticat, brună, cu spumă densă și catifelată.

ARABICA

KAFUNE ARABICA este un blend superior manufacturat din boabe 100% Arabica. Blend cu prăjire medie și conținut mai slab de cafeină, Arabica e perfect pentru a fi savurat în momente din a doua parte a zilei.

LIGHT

KAFUNE LIGHT are cu 50% mai puțină cofeină decât un blend standard și este prietenoasă cu stomacul tău. Conținutul scăzut de cofeină este obținut prin procesul inovator de decerare – eliminarea stratului superficial de ”ceară” al bobului verde de cafea.

SERENITÀ

KAFUNE SERENITÀ este un blend grațios, mai delicat, datorită proporției mari de Arabica din compoziție. Profunzimea și nuanțele sale fructate sunt făcut să inspire și devin numaidecât partenerul preferat de gânduri.

EQUILIBRIO

KAFUNE EQUILIBRIO este blendul rotund, perfect echilibrat printr-un amestec ideal între Arabica și Robusta. Este creat de experți italieni după ce au studiat preferințele exprimate de români în privința cafelei lor: ușor amărui, parfumat doar cât trebuie, nu foarte acidulat și cu corpolență medie.

Vezi aici

cafea filtru Kafune Filtro


KAFUNE FILTRO, disponibilă în variantele boabe și măcinată, este o cafea fără compromisuri, cu gust puternic, bine prăjită și cofeină din plin.

Este recomandată pentru prepararea unei cafele puternice la filtru. KAFUNE FILTRO are o culoare brun închis, cu spumă groasă și consistentă, iar aroma sa plăcută amintește de pâinea prăjită. Gustul este echilibrat și ușor dulce și oferă senzații pronunțate de caramel și ciocolată topită. O cafea realmente corpolentă, retrogustul KAFUNE FILTRO este persistent și ușor picant, cu note de ciocolată.

Vezi aici

cafea monodoze kafune


KAFUNE monodoze pentru espresso înseamnă o cafea espresso adevărată, preparată rapid.
Sunt patru tipuri diferite de cafea pentru espresso: AROMAO, INTENSO, ARABICA și DECAF

Vezi aici

capsule cafea pentru espresso


La fel ca monodozele, capsulele KAFUNE oferă o modalitate mai rapidă și eficientă pentru prepararea unei cafele espresso. Cele 9 grame de cafea, pentru un espresso mai puternic și mai aromat, păstrează toată prospețimea cafelei proaspăt măcinate, iar prepararea elimină, desigur, timpul necesar măcinării. Capsulele sunt compatibile cu aparatele de profil oferite în custodie în serviciile KAFUNE.

Vezi aici

HAI SĂ DISCUTĂM DESPRE KAFUNE!

Niciun serviciu HoReCa nu e la fel, iar noi înțelegem asta cel mai bine.

Caută-ne și hai să ne cunoaștem! Specialiștii noștri te vor asculta și-ți vor propune soluțiile KAFUNE potrivite pentru afacerea ta.