cafea oabe kafune arabica

Cafea boabe KAFUNE Arabica

Cafeaua boabe KAFUNE ARABICA este o călătorie în căutarea originilor cafelei. Manufacturat din boabe Arabica 100%, blendul reprezintă maximum a ceea ce se poate obține, ca aromă și dulceață, dintr-o cafea espresso. Este întotodeauna ca prima impresie la vederea frumuseții: seduce și uimește. KAFUNE Arabica este un blend cu prăjire medie și conținut mai slab de cafeină, perfectă pentru a fi savurată în momente din a doua parte a zilei. Cu corpolență delicată și aromă puternică, un espresso de KAFUNE Arabica domină senzorial cu un gust suav, cu nuanțe sensibile de cireașă de cafea. Retrogustul este armonios și dominat de nuanța de caisă coaptă.

Cafeau aboabe KAFUNE Arabica este un semn distinct și excelent al respectului față de tine, de prietenii, partenerii, clienții sau oaspeții tăi. Un espresso pur-sânge de înaltă ținută, KAFUNE Arabica răsfață și satisface cu delicatețea sa catifelată, marcată de subtilități senzoriale.

 

 

O CAFEA BUNĂ LA BIROU

Dacă ești dintre cei care nu se pot „activa” fără o cafea.

Dacă ești omul căruia o cană de cafea bună îi dă idei și chef.

Dacă respecți „pauza de cafea” în zilele lungi la birou.

Sau dacă, pur și simplu, iubești să ai la îndemână o cafea excelentă.

Ce vei descoperi aici e pentru tine. Și pentru colegii tăi – și firma ta, și partenerii tăi de afaceri… și pentru toți cei care își stimulează sau răsplătesc efortul profesional cu o cafea într-o zi activă.

La birou

KAFUNE ACASĂ LA TINE

magazin.kafune.ro este locul în care găsești întreaga gamă de monodoze KAFUNE pentru espressorul La Fântâna, de care să te bucuri acasă sau la birou. În plus, tot de aici poți cumpăra și sortimentele de cafea KAFUNE boabe, dar și produse complementare pentru cafea, ceaiuri și apa minerală naturală La Fântâna.

Pentru acasa