Espressor Kafune

KAFUNE INTENSO, KAFUNE ARABICA și KAFUNE DECAF sunt disponibile în varianta monodoze alături de espressorul La Fântâna.

Acesta este opera specialiștilor italieni de la FABER, producător exclusiv de espressoare cu monodoze, care au păstrat ceea ce este esențial pentru prepararea unui foarte bun espresso. “Ruda” cea mai apropiată a acestui echipament este espressorul masiv al cafenelelor, imun la orice fel de compromisuri față de gustul și consistența autenticei cafele espresso italiene.

Echipamentul este unul performant, puternic, care produce presiune de 16 bar, mai mult decât alte aparate din aceeași categorie, dar cu un consum redus, de doar 500W.

 

 

o cafea buna La birou

Dacă ești dintre cei care nu se pot „activa” fără o cafea.

Dacă ești omul căruia o cană de cafea bună îi dă idei și chef.

Dacă respecți „pauza de cafea” în zilele lungi la birou.

Sau dacă, pur și simplu, iubești să ai la îndemână o cafea excelentă.

Ce vei descoperi aici e pentru tine. Și pentru colegii tăi – și firma ta, și partenerii tăi de afaceri… și pentru toți cei care își stimulează sau răsplătesc efortul profesional cu o cafea într-o zi activă.

La birou

KAFUNE ACASĂ LA TINE

magazin.kafune.ro este locul în care găsești întreaga gamă de monodoze KAFUNE pentru espressorul La Fântâna, de care să te bucuri acasă sau la birou. În plus, tot de aici poți cumpăra și sortimentele de cafea KAFUNE boabe, dar și produse complementare pentru cafea, ceaiuri și apa minerală naturală La Fântâna.

Pentru acasa