KAFUNE - Teambuilding la Copacabana

1. Înscrie în promoție compania în care lucrezi, spune-i șefului și pleacă împreună cu colegii tăi într-un super team building la Copacabana!

Perioada promoției: 5 ianuarie – 28 februarie.

Dacă nu aveți deja KAFUNE la birou, te contactăm și îți propunem o ofertă personalizată și o degustare la birou. Sună bine?

Dacă ai deja un contract KAFUNE activ, completează datele de contact și confirmă participarea la promoție!

Dacă nu ai încă un contract activ KAFUNE, te ajutăm noi să alegi unul potrivit companiei tale, iar la semnare intri în promoție și în tragerea la sorți pentru marele premiu. Perioada campaniei 5 ianuarie – 28 februarie 2018.

2. Ce mai ai de facut? Convinge-ți șeful să semneze un contract Kafune și plasați o comandă până la 28 februarie.

Primiți într-un cost lunar unic, echipament în custodie, cafea KAFUNE și livrarea ei, service și mentenanță. Puteți alege între 9 abonamente pentru espresso sau filtru, 3 tipuri de echipamente și 6 blenduri de cafea boabe, monodoze șau măcinată. Sigur unul vi se potrivește! Descoperă aici soluții de cafea la birou pentru tine și colegii tăi, cu prețuri per ceașcă între 0,66 lei și 1,1 lei (TVA inclus).

3. Câștigă un super team building alături de 8 colegi, pe plaja Copacabana, perioada o alegeți voi, oricând între 1 aprilie și 1 iulie 2018!

Ne vedem la Copacabana?