Citeste toate articolele

CU ESPRESSU’: Revista presei FUN! – 15 mai 2018


Trăim pe aceeași lume și suntem bombardați de informație – de multe ori falsă – din toate părțile. Așa că ne-am gândit să-ți propunem nu o informație, ci o colecție de informații relaxante, pe care să le parcurgi – evident, relaxat – cât te bucuri de-o ceașcă de KAFUNE – the FUN! coffee.

 

I-auzi aici:

  • Un cal a dat în judecată un om! În fapt, nu e o știre tocmai amuzantă – e, de fapt, un veterinar din statul american Oregon care cere despăgubiri fostului proprietar al unui cal, pentru rele tratamente. Dar nu ne putem abține de a la ne imagina un cal în sala de judecată, nechezându-și depoziția.
  • În general, oamenii pierd seturi de chei, telefoane mobile, documente – mai nou, se pierd și…pacienți! Medicul și șoferul unei ambulanțe din Spania nu pot explica cum au pierdut pe drumul spre spital un turist britanic beat, căruia i se făcuse rău, în celebra stațiune Benidorm. Nu e exclus ca misterioasa pierdere să aibă legătură cu faptul că cei doi consumaseră stupefiante.
  • Am aflat, în sfârșit, de ce cocoșul din „Punguța cu doi bani” era așa de insistent în a-și recupera averea – era „fashion victim”! e și normal, având în vedere că există pe lumea asta cel puțin un business de succes în domeniul vestimentației pentru galinacee…
  • „X și pizza, vă declar căsătoriți!” – OK, nu cu pizza (acesta fiind visul conjugal al redactorului acestor rânduri), ci cu pui cu curry și mango! Se întâmplă în Marea Britanie, unde un restaurant care servește celebra mâncare din sudul Asiei caută public un mușteriu care, încântat de puiul cu curry servit, a lăsat online un comentariu elogios în care spunea că s-ar căsători cu respectivul preparat. Patronii restaurantului vor să-l găsească pe „mire”, să organizeze „nunta” și să ofere drept cadou un număr nelimitat de porții de pui cu curry și mango, timp de un an.

Inapoi