Citeste toate articolele

CU ESPRESSU’ – Revista presei FUN!, 23 mai 2018


După un weekend în care întreaga planetă n-a avut altceva mai bun de făcut decât să bârfească nunta marii actrițe americane Meghan Markle cu un tip roșcat și celebru din Marea Britanie, să trecem în revistă câteva știri importante care e posibil să vă fi scăpat.

 

  • „Zboară naibii, puiule, că dacă nu…” – cam așa s-ar putea intitula inedita poveste a unei familii din statul american New York, în care părinții s-au adresat justiției pentru a-și evacua fiul din casa părintească. Care fiu, la 30 de ani, fără job și fără bani, refuză să plece și să-și ia viața pe propria răspundere. Plus că nu vrea să spele vasele! Mai mult, se pare că părinții cu sindromul cuibului gol au și avut câștig de cauză.
  • Cel mai bun prieten al omului s-a prins în sfârșit cum stă treaba cu economia și relațiile de schimb. Am citit aici povestea cățelului-mascotă al universității politehnice din Monterrey (Columbia) care, observând studenții care vând în campus limonadă, înghețată, fursecuri și alte gustări, a învățat că trebuie să plătească pentru un snack. Așa că și-a oferit propria monedă – o frunză – pe care o aduce la tejghea pentru a primi în schimb un cookie!
  • Veste de maximă importanță pentru Instagramiști – dezvoltatorii aplicației au adăugat, în sfârșit, opțiunea care poate salva nenumărate amiciții, mai degrabă decât să le distrugă. MUTE! Exact ca pe Facebook, dacă ai colega aia din facultate care pune 15 poze cu copilul ei – sau alea 30 de poze cu pisica – sau tot ce i se pare interesant pe drumul dintre casă și birou – acum nu mai trebuie să îi dai „unfollow” ca să nu-ți mai fie instagramul plin cu copilul, pisicile sau graffiti-ul de pe drum. Omenirea digitală e, în sfârșit, salvată.
  • Dacă încă nu știți cum să faceți bani nesuportând lucruri, citiți acest articol – e despre un englez care câștigă cam 1000 de lire sterline pe an plângându-se în restaurante de calitatea serviciilor sau, cel mai important, de…maioneză! Mai precis, restaurantele îi acordă gratis meniul – de data asta fără maioneză – sau îi dau reduceri ca să nu amplifice scandalul. Adunate, sumele astea înseamnă, pare-se, cam 5200 de lei pe an! Dar acuma sincer – puteți mânca mici și urî muștarul…?

Inapoi