Citeste toate articolele

6 lucruri despre promoția KAFUNE cu espressor gratuit


 

E posibil să-ți fi ajuns mesajul în feed-ul rețelei sociale: KAFUNE are o promoție în care cumperi 200 de monodoze de cafea espresso, de patru feluri diferite, și primești și espressorul cu care să ți le prepari – totul la 182 de lei. Iată mai jos câteva motive pentru care să profiți de promoție:

 

  1. E, pur și simplu, o promoție excelentă. Ai 200 de porții de cafea espresso italiană la un preț sub cel al mașinii de vending din stația de metrou. Plus un espressor cu care să-ți faci ulterior alte sute și mii de cafele!
  2. E maniera ideală în care să faci cunoștință cu KAFUNE. Ajungi să descoperi 4 din cele 7 blenduri de cafea KAFUNE – AROMAO, INTENSO, ARABICA și DECAF – fiecare cu trăsăturile, calitățile și subtilitățile sale. Toate sunt cafele bune, tu află dacă îți place KAFUNE sau nu – iar dacă da, vei ști ce KAFUNE-ți place cel mai mult!
  3. Experiența preparării unui espresso cu espressorul KAFUNE e plăcută în sine. Aparatul, produs în Italia, nu are dotările tehnologice de ultimă generație – însă a păstrat tocmai esențialul unui espressor: procedeul de fabricație. E ceva aparte în felul în care, apăsând pe maneta care presează monodoza, simți că acea cafea e produsă de tine. Nu poate fi ușor descris, dar clar e de încercat!
  4. Poluezi și consumi mai puțin! Monodozele sunt fabricate din celuloză biodegradabilă, iar ambalajul, din aluminiu reciclabil. În plus, espressorul produce abur la presiunea necesară obținerii unei cafele espresso autentice – 16,5 bar – cu un consum de doar 500W.
  5. Nu devii „prizonierul” KAFUNE! Espressorul e construit pentru standardul monodozelor KAFUNE – iar noi recomandăm, desigur, ca el să fie folosit doar cu monodozele KAFUNE. Dar asta nu înseamnă că nu poți folosi și alte standarde de monodoze, chiar dacă nici calitatea cafelei, nici experiența în sine nu vor fi la aceeași înălțime!
  6. O chestie care ține de preferințele estetice personale – espressoarele KAFUNE, în două versiuni cromatice, se ”joacă” cu culorile reprezentative KAFUNE. În orice colț al camerei, prezența espressorului va fi pata de culoare și colțul FUNky spre care să-ți întorci privirea și să zâmbești!

Nu știu dacă motivele de mai sus sunt suficiente, cu siguranță nu sunt toate. Ia-le ca pe o invitație informală să faci cunoștință cu cea mai FUN! cafea din România J


Inapoi