Citeste toate articolele

CU ESPRESSU’ – Revista presei FUN! – 17 octombrie


Google Stret View, acest „Trădați în dragoste” planetar

Această știre – un dublu ghinion, indiferent de unde privești – ne amintește străvechiul proverb care spune că „adevărul iese la suprafață ca untdelemnul”. Pe scurt, căutând să vadă cum arată o casă cu celebra aplicație Google, un bărbat din Peru a descoperit o poză veche de cinci ani cu soția sa, într-o impostază tandră cu un alt bărbat. Soția a recunoscut, bărbatul a intentat divorț. Nu poți să nu te întrebi dacă mai e vreun loc ascuns de ochii Interneților pe lumea asta – dacă nici în inima munților Anzi nu te mai poți pupa discret!

 

Cea mai torcătoare eroare de comunicare!

(sursa foto)

Mmm drăguță poza, nu…? ca infinite alte poze cu pisici drăguțe de pe Internet. Nu e însă orice poză cu pisici drăguțe, ci motivul unei mici crize de comunicare provocate de ambasada Statelor Unite în Australia. Potrivit presei britanice, această poză, însoțită de o invitație la o petrecere în pijamale a fost trimisă în numele Departamentului de Stat al SUA către un număr nespecificat – dar cu siguranță nu mic – de persoane și instituții. Ambasada americană din Canberra și-a cerut scuze pe un  ton glumeț, afirmând că poza a fost trimisă din greșeală de un proaspăt angajat, în timpul unui training. Probabil, oricum, că dacă diplomația ar comunica prin (poze cu) pisici, lumea ar fi una mai bună.

 

Reîncarnarea – tehnici botoșănene

Această știre este, de fapt, o dramă, dar nu poți să nu remarci umorul cât se poate de negru din spatele ei. Agenția Mediafax anunță că, pe fondul unei defecțiuni generale de peste trei zile a frigiderelor din Compartimentul Prosectură (adică morga) din Spitalul Județean Botoșani, personalul medical a fost nevoit să mute cadavrele depozitate la Maternitatea din oraș. Cum ar veni, după moarte, o nouă viață!

 

Hai noroc pentru simbolul păcii, hâc!

Rămânem ancorați în singura realitate care contează în era fake news – cea a animalelor simpatice – cu această știre venită din Noua Zeelelandă, unde un porumbel din rasa locală kereru tocmai a primit titlul de „pasărea anului 2018”. Motivul – se îmbată cu fructe fermentate și cade foarte des, de beat ce e.

Priviți!


Inapoi