Citeste toate articolele

CU ESPRESSU’ – Revista presei FUN! – 16 iulie 2018


S-a terminat, în sfârșit, nebunia cu fotbalul, că nu ne mai puteam gândi la bunele și relele noastre de fiecare zi! Felicitări Franța, bravo, Croația, dar să mai vedem acum și celelalte lucruri care contează pe lumea asta. De pildă, o cafea FUN și o lectură așijderea. Ia să vedem:

 

FUNCȚIONARI LENEȘI, URNIȚI-VĂ!

Această știre merită atenția tuturor angajaților din servicii publice care cred că dacă plimbă toată ziua o hârtie de ici până colo și-au făcut treaba. E LOC DE MAI BINE! Spaniolul Carles Recio, director de arhivă în guvernul regional din Valencia, a chiulit de la muncă– atenție – zece ani, fără ca cineva să remarce absența în tot acest timp. Leafa a curs bine-mersi, iar rețeta era simplă și eficientă: trecea pe la birou la 7:30 și la 15:30, ca să ponteze intrarea, respectiv ieșirea din muncă, iar în rest își vedea de altele. Care altele, după cum au descoperit anchetatorii, au însemnat un bordel pentru bărbați și un serial de benzi desenate erotice. Pe banii contribuabililor.

 

MUT ȘI CÂȘTIG – ÎN STRANĂ!

Una veselă cum numai pe la noi se poate întâmpla – pe fondul unui conflict între Consiliul Județean Giurgiu și Episcopia locală s-a aflat că pe statele de plată ale celei din urmă se afla, printre alții, un cântăreț bisericesc… mut! Din motive evidente, acesta nu a dat declarații presei.

 

CE MAI NUMĂRĂ SAVANȚII

Un articol publicat săptămâna trecută de suplimentul pentru istorie al BBC a făcut turul interneților mai ceva ca știrile despre Cupa Mondială: Un profesor de la Oxford a numărat toate penisurile care apar în celebra Tapiserie de la Bayeux, cronica bătăliei de la Hastings din 1066, în urma căreia normanzii lui William Cuceritorul au cucerit Anglia. Ei bine, în afară de 626 de oameni, 190 de cai, 35 de câini, 37 copaci, 32 de vapoare și 33 de clădiri, pe tapiseria veche de aproape un mileniu se află brodate și 93 de penisuri – 88 la cai, 5 la oameni și niciunul la câini.

 

AMINTIRI EXPLOZIVE

O altă știre care te-ar putea face să te întrebi serios dacă nu e ceva în neregulă cu lumea asta vine din Austria, unde o turistă americană s-a prezentat la aeroport cu un obuz neexplodat din al Doilea Război Mondial. Pentru că asta nu e totul, ea a explicat vameșilor consternați faptul că l-a „spălat bine” în camera de hotel și că nu înțelege de ce nu poate lua așa ceva ca amintire acasă, în America.

 

Stați prin prejmuri până data viitoare, revenim!

 


Inapoi